Ta strona używa ciasteczek (COOKIES). Pozostając na niej, zgadzasz się na politykę Cookies [close]

lunch menu 26-30.06.2017...

 

 

 

 

PONIEDZIAŁEK

6 •     KREM Z SELERA I GRUSZKI

17 •   PIECZONA PIERŚ Z KURCZAKA Z RATATUI

LUB

17 •   SAŁATKA Z CAMEMBERTEM, WINOGRONEM, JABŁKIEM, GRUSZKĄ I SOSEM WINEGRET

 

WTOREK

6 •     GAZPACHO

17 •   PIECZONY SCHAB W SOSIE MYŚLIWSKIM, Z KASZA PĘCZAK WZBOGACONĄ SUSZONYMI POMIDORAMI I OLIWKAMI, Z BLANSZOWANYMI BROKUŁAMI

LUB

17 •   SAŁATKA Z WĘDZONYMI RYBAMI, KAPARAMI, RZODKIEWKĄ I SOSEM CYTRYNOWO-KAPAROWYM

 

ŚRODA

6 •     SOLIANKA

17 •   KOTLET MIELONY Z GOTOWANYMI ZIEMNIAKAMI I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM

LUB

17 •   SAŁATKA Z KURCZAKIEM, PRAŻONĄ CEBULKA, KALAREPĄ I SOSEM MUSZTARDOWO-MIODOWYM

 

CZWARTEK

6 •     PIECZARKOWA Z MAKARONEM

17 •   MAKARON Z SOSEM BOLOŃSKIM Z RUKOLĄ I PARMEZANEM

LUB

17 •   SAŁATKA A’LA GRECKA

 

PIĄTEK

6 •     MINESTRONE Z PESTO I PARMEZANEM

17 •   FILET Z PSTRĄGA Z RYŻEM SZAFRANOWYM, SZPINAKIEM, SZPARAGAMI I SOSEM CYTRYNOWYM

LUB

17 •   SAŁATKA Z WOŁOWINĄ GOTOWANĄ SOUS VIDE, KORNISZONEM, PARMEZANEM, CZERWONĄ CEBULĄ I SOSEM JOGURTOWO-ZIOŁOWYM

 

ZESTAW

20 •   ZUPA + DANIE LUB SAŁATKA 

aktualna karta menu jest zamknięty

restauracja jest zamknięty

catering jest zamknięty

imprezy okolicznościowe jest zamknięty