Ta strona używa ciasteczek (COOKIES). Pozostając na niej, zgadzasz się na politykę Cookies [close]

lunch menu 17-21.07.2017...

 

 

 

PONIEDZIAŁEK

6 •     KREM Z CUKINII Z MASCARPONE I GRZANKAMI ZIOŁOWYMI

17 •   KURCZAK W SOSIE KURKOWO-GRZYBOWYM Z RYŻEM I SAŁATKĄ WINEGRET

LUB

17 •   SAŁATKA Z SEREM CAMEMBERT, GRUSZKĄ, JABŁKIEM I WINEGRETEM ORZECHOWYM

 

WTOREK

6 •     CHŁODNIK LITEWSKI Z JAJKIEM I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ

17 •   PANIEROWANY SZNYCEL Z INDYKA Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

LUB

17 •   SAŁATKA Z WOŁOWINĄ GOTOWANĄ SOUS VIDE, OGÓRKIEM MAŁOSOLNYM, RZODKIEWKĄ, PARMEZANEM, GRZANKAMI ZIOŁOWYMI I SOSEM JOGURTOWO-ZIOŁOWYM

 

ŚRODA

6 •     KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ, MŁODEJ KAPUSTY Z POMIDORAMI

17 •   WOŁOWINA ORIENTALNA Z RYŻEM CURRY I SURÓWKĄ Z MARCHEWKI

LUB

17 •   SAŁATKA Z FRANKFURTEKAMI, BROKUŁEM, SŁONECZNIKIEM I SOSEM CZOSNKOWYM

 

CZWARTEK

6 •     MINESTRONE Z PARMEZANEM I PESTO

17 •   PULPETY DROBIOWO-WIEPRZOWE W SOSIE KOPERKOWYM Z ZIEMNIAKAMI I FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

LUB

17 •   SAŁATKA Z MOZZARELLĄ, GRILLOWANYMI WARZYWAMI I WINEGRETEM BALSAMICZNYM

 

PIĄTEK

6 •     GAZPACHO Z GRZANKĄ ZIOŁOWĄ I OLIWĄ SZCZYPIORKOWĄ

17 •   KOTLET RYBNY Z SOSEM CYTRYNOWYM, ZIEMNIAKAMI I BLANSZOWANYMI WARZYWAMI

LUB

17 •   SAŁATKA Z FETĄ, PIECZONYM BURAKIEM, MIGDAŁAMI I WINEGRETEM ŻURAWINOWYM

 

ZESTAW

20 •   ZUPA + DANIE LUB SAŁATKA

 

 

aktualna karta menu jest zamknięty

restauracja jest zamknięty

catering jest zamknięty

imprezy okolicznościowe jest zamknięty