Ta strona używa ciasteczek (COOKIES). Pozostając na niej, zgadzasz się na politykę Cookies [close]

lunch menu 31.07-04.08.2017...

 

 

 

PONIEDZIAŁEK

6 •     CHŁODNIK Z OGÓRKA

17 •   GULASZ Z POLIKÓW WOŁOWYCH AROMATYZOWANY ANYŻEM I CYNAMONEM, Z KASZĄ PĘCZAK ZE SZCZYPIORKIEM I SAŁATKĄ Z OGÓRKA MAŁOSOLNEGO

LUB

17 •    SAŁATKA Z BLANSZOWANYM BROKUŁEM, MIGDAŁAMI, OLIWKAMI, SEREM FETA I SOSEM JOGURTOWO ZIOŁOWYM

 

WTOREK

6 •     ZUPA GULASZOWA Z PIECZONĄ PAPRYKĄ

17 •   CZERWONE CURRY Z WOŁOWINY Z RYŻEM PO KATOŃSKU I SAŁATKĄ Z OGÓRKA I RZODKIEWKI

LUB

17 •   SAŁATKA Z PANIEROWANYM CAMEMBERTEM, ORZECHAMI WŁOSKIMI ORAZ WINEGRETEM ZIOŁOWYM

 

ŚRODA

6 •     ZUPA KREM Z DYNI Z SEREM LAZUR I GRANATEM

17 •   PIERŚ Z KURCZAKA FASZEROWANA FASOLĄ SZPARAGOWĄ, SUSZONYMI POMIDORAMI Z KOPYTKAMI GNOCCHI I SOSEM SEROWYM Z BROKUŁAMI ORAZ SAŁATKĄ WINEGRET

LUB

17 •   SAŁATKA Z WOŁOWINĄ GOTOWANĄ SOUS VIDE, KORNISZONEM, PARMEZANEM I SOSEM CZOSNKOWYM

 

CZWARTEK

6 •     ZUPA OGÓRKOWA

17 •   KOTLET MIELONY Z PURÉE ZIEMNIACZANYM I MIZERIĄ Z KOPERKIEM

LUB

17 •   SAŁATKA Z SZYNKĄ DŁUGO DOJRZEWAJĄCĄ, MELONEM I SOSEM PESTO

 

PIĄTEK

6 •     ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM W KOSZULCE

17 •   PANIEROWANY FILET Z CZERNIAKA Z SIEMIENIEM LNIANYM, ZIEMNIAKI PIECZONE Z MAJERANKIEM I SURÓWKĄ Z BIAŁEJ KAPUSTY

LUB

17 •   SAŁATKA Z PIERSIĄ Z KURCZAKA, OWOCAMI I MIODOWYM SOSEM WINEGRET

 

ZESTAW

20 •   ZUPA + DANIE LUB SAŁATKA

aktualna karta menu jest zamknięty

restauracja jest zamknięty

catering jest zamknięty

imprezy okolicznościowe jest zamknięty