Ta strona używa ciasteczek (COOKIES). Pozostając na niej, zgadzasz się na politykę Cookies [close]

Karta menu

Karta napojów

Menu śniadaniowe

 

MENU A’LA CARTE

przystawka

parfait z gęsiej wątróbki, podane na postumencie z zapiekanego, słodkiego pieczywa,

w towarzystwie pudru z kiełbasy chorizo, żelu z moreli i wiśni porto ···  12

 

zupa

gazpacho na ciepło, podane z mięsem homara i warzywną pikantną salsą ···  11

 

ryba

pieczony filet z zębacza, w towarzystwie sosu z homara i espumy z czerwonej kapusty,

podany z purée z pora i kalarepy i mieszanką solirodu z kalerosse ···  43

 

mięso

cielęca górka gotowana sous vide podana wraz z grillowaną wątróbką,

otoczone ciemnym sosem cielęcym z marynowanymi grzybkami shimeji,

podane z krokietem z batatów i fioletowych ziemniaków oraz purée ze skorzonery o aromacie trufli ···  39

 

deser

tarteletka z jeżynowym nadzieniem, malinowa galaretką, ganache pistacjowym,

czekolada aromatyzowaną earl grey i sorbetem agrestowym ···  12

 

mus z czarnej porzeczki z crème brûlée, galaretką z rokitnika i czekoladą z sezamem ···  12

aktualna karta menu jest zamknięty

restauracja jest zamknięty

catering jest zamknięty

imprezy okolicznościowe jest zamknięty